Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bingo avond in Duivenvoorde

In het service en activiteitencentrum 55+, onderdeel van de SWOZ en momenteel gevestigd aan de Moermond 49 te Zwijndrecht, kunt u op donderdag 4 juni terecht voor de laatste bingo avond van dit seizoen.
De zaal is open om 18.30 uur en de bingo begint om 19.30.
De kosten zijn 25 euro cent per kaart en zoals gewoonlijk wordt in de pauzes kaas en worst geserveerd. Ook krijgt u bij binnenkomst een gratis kopje thee of koffie.
Voor meer informatie kunt u bellen met dhr. J. Maaskant tel. 078-6104501.

Wanneer?
4 juni 2009 van 19.30 tot 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.