Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

jaarlijkse verenigings-test-dag van O en O

Op zaterdag 6 juni a.s. houdt Gymnastiek Vereniging O & O haar jaarlijkse verenigings-test-dag van 15.00 tot 17.00 uur in de turnhal aan de Uilenvliet te Zwijndrecht. De bedoeling van deze test is om een aantal meisjes te selecteren voor de selectie-afdeling turnen-meisje en ritmische gymnastiek. Het betreft een algemene fysieke test, waarbij mobiliteit, kracht, coördinatie, evenwicht en techniek nader worden bekeken. Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar, die aan deze test willen deelnemen, kunnen zich ter plekke aanmelden.

Er zijn geen kosten aan verbonden. De ouders mogen kijken
Nadere informatie kan worden verkregen bij Joop Visser, tel. 078-6122928

Wanneer?
6 juni 2009 van 15.00 tot 17.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.