Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open trainingen v.v. Groote lindt

Open trainingen v.v. Groote lindt

Ook dit seizoen organiseert v.v. Groote Lindt een tweetal "open trainingen" voor kinderen in de leeftijd van de 5, 6, 7 en 8 jaar. Dit houdt in dat vrienden of vriendinnen mogen worden uitgenodigd om een training te komen meedoen. Dan kunnen vrienden zelf eens beleven hoe leuk de trainingen bij v.v. Groote Lindt zijn.

Alle spelers krijgen uitnodigingen die kunnen worden uitgedeeld aan klasgenoten,
buurjongen, beste vriend of wie je verder maar wil meenemen
naar v.v. Groote Lindt.

De "open trainingen" worden gehouden op woensdag 27 mei en maandag 8 juni a.s. van 18.00 uur tot 19.00 uur. Gediplomeerde trainers van v.v. Groote Lindt staan dan op het veld klaar om een leuke training te verzorgen.

Uiteraard brengt meedoen geen verdere verplichtingen met zich mee en
er zijn geen kosten aan verbonden.

Ook de andere leeftijdscategorieën staan “open” om vrijblijvend mee te trainen en de voetbalsfeer binnen v.v. Groote Lindt te proeven.

Wanneer?
8 juni 2009 van 18.00 tot 19.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.