Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Op zoek naar planten

Op woensdag 17 juni zijn de kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar weer van harte welkom in het bezoekers- en informatiecentrum ’t Weetpad. De schooljeugd krijgt op deze middag een presentatie te horen en te zien over planten, bloemen en kruiden. Met de centrale vraag: onkruid, wat is dat en bestaat dat echt?

Na de presentatie in ’t Weetpunt gaat de jeugd op zoek naar planten  in het Munnikepark. Het gaat er daarbij om dat de kinderen ontdekken wat de mooiste plant is en die dan ook kunnen uittekenen. Na afloop staat er voor de kinderen een hapje en een drankje klaar. En dat allemaal gratis.

Wanneer?
17 juni 2009 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
Gertrud Rosmolen
Locatie:
t Weetpunt aan het Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.