Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentenkamp ZBC jeugd

Tentenkamp ZBC jeugd

In het weekend van 19-21 juni staat bij de pupillenjeugd van ZBC een fantastisch tentenkamp op stapel.
De jeugd zal het gehele weekend allerlei gezellige spelletjes doen en uiteraard ook de nodige voetbalwedstrijdjes spelen.

ZBC nodigt iedereen van harte uit de jeugd aan te moedigen tijdens dit zware weekend. Vanwege het tentenkamp en daarmee gepaard gaande drukte op en om de kantine, zal de geplande bingo avond van 19 juni a.s. komen te vervallen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ZBC 97.

Wanneer?
Van 19 juni 2009 00.00 uur tot 21 juni 2009 00.00 uur
Organisator
Zbc`97
610 09 42
info@zbc97.nl
Locatie:
Voltastraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.