Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

55+ GALM project

Bent u tussen de 55 en 65 (iets daaronder of daarboven mag ook) en vind u het gezellig om samen met anderen uw gezondheid op peil te houden of te brengen en staat gezelligheid bij de dingen die u doet voorop, dan bent u misschien de juiste persoon voor het GALM project. De groep staat onder deskundige begeleiding van Ellen Breedveld. Contributie bedraagt €12,50 per maand. Aanmelden kan bij de SWOZ. (Telefonisch te bereiken op ma-do-vr van 9:00-15:00 uur)
Wanneer?
Van 12 november 2008 20.00 uur tot 24 juni 2009 21.00 uur
Organisator
Petra War (van de SWOZ)
620 60 68
p.war@swoz.com
Locatie:
in de sportzaal van wijkcentrum Xiejezo aan de Grote Beerstraat 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.