Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Urban wijkfeest in heer oudelands Ambacht

Urban wijkfeest in heer oudelands Ambacht

Het wijkplatform Heer Oudelands Ambacht organiseert samen met Stichting Hattrick op zaterdag 27 juni van 10.00 tot 17.00 uur voor de eerste keer een Urban wijkfeest in het Molenvlietpark. Doel van dit sport- en spelevenement is om jong en oud in beweging te krijgen.

Wat is er te doen tijdens het Urban wijkfeest?
Door een aantal bekende Nederlanders worden clinics verzorgd. Henk Pieters, oud-international basketballer verzorgt twee clinics. Op het panna-veld is Nick Zieren te vinden. Deze 15-jarige jongen is Nederlands kampioen Freestylen. Ook in het skatepark worden demonstraties en clinics verzorgd. Skylow, kampioen breakdance is ook aanwezig om een clinic te verzorgen.

Voor de muzikale omlijsting is de Dordtse rapper Risskant aangetrokken. Hij verzorgt een workshop voor iedereen, die wil leren rappen. Voor de jongere kinderen is er een stormbaan en kan Hattrick met voetbal de snelheid meten.

Voor de minder sportievelingen is het mogelijk om een graffiti-workshop te volgen. Dit levert gelijk resultaat op waarmee de skatebaan wordt opgesierd.

Aan het einde van de dag wordt door een Capoeiragroep een demo gegeven. Iedereen kan proberen wat het is om deze Braziliaanse vechtsport te beoefenen.

Voor wie is het feest bedoeld?
De activiteiten tijdens het Urban wijkfeest zijn in principe bedoeld voor jongeren uit de wijk tot een jaar of 15. Maar uiteraard is iedereen welkom het Urban wijkfeest bij te wonen en actief deel te nemen. Ook vaders en moeders hopen wij te zien tijdens dit unieke wijkfeest in het Molenvlietpark.

Het feest wordt in zijn geheel betaald uit het leefbaarheidsbudget van de wijk Heer Oudelands Ambacht, dat jaarlijks aan het wijkplatform door de gemeente ter beschikking wordt gesteld.

Programma:

  • 13.00 Basketbalclinic van Henk Pieterse
  • 14.00 Optreden Rapper Risskant!
  • 15.00 Basketbalclinic van Henk Pieterse
  • 16.00 Capoeira (braziliaansedans)
  • 16.45 Afsluiting met rapper Risskant
Wanneer?
27 juni 2009 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
wijkplatform Heer Oudelands Ambacht
Locatie:
molenvlietpark
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.