Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nehemia organiseert RomaRun

Op zaterdag 27 juni 2009 organiseert Nehemia Ministries Zwijndrecht een sponsorloop voor jong en oud om geld in te zamelen voor  straat- en kansarme jongeren, zendelingen en diverse projecten in Roemenië.

Er is keuze uit 3 afstanden; 600m voor (snel)wandelaars , 700m of 1000m voor hardlopers.

De RomaRun wordt in het Develpark gehouden van 15.00 tot 17.00 uur.

Wil je /wilt u meelopen? Aanmelden kan vanaf vandaag via www.youthforce.nl RomaRun. Na aanmelding krijgt u meer informatie.

Wanneer?
27 juni 2009 van 15.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Nehimia ministries
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.