Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

open dag in pieterman-en kijfhoekkerk

Op zaterdag 1 augustus zal voor de vierde keer in dit seizoen een open dag worden gehouden in de Kijfhoek- en de Pietermankerk. Van ’s morgens 11 uur tot ’s middags 4 uur staan de deuren open om de beide pittoreske en monumentale kerkjes te bezichtigen.
Zowel de Stichting Behoud Pietermankerk als die van de Kijfhoekkerk is er veel aan gelegen om beide de kerkjes als monument in goede staat te houden. Daarom kan het geen kwaad om er meer bekendheid aan te geven onder de Zwijndrechtse bevolking. Een open dag biedt de gelegenheid om uitgebreid kennis te nemen van de rijke historie van de Kijfhoek- en de Pieterrmankerk. Er is volop  naslagwerk en fotomateriaal aanwezig. De bezoekers wordt een goed beeld geboden van hetgeen de Kijfhoek- en de Pietermankerk in huis hebben.
 Op de open dag wordt het orgel in de Pietermankerk bespeeld door Geert Siereveld en in de Kijfhoekkerk door mevr. Versnel.

Wanneer?
1 augustus 2009 van 11.00 tot 16.00 uur
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.