Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aerobics

Aerobics

Een leuk nieuwtje voor de liefhebbers van Aerobics: Met ingang van het nieuwe seizoen kunt u in Kubiek op woensdagavond weer lekker naar aerobics.

Het bestaande Pilates uur van 20.30 tot 21.30 uur wordt vervangen door Aerobics.
De start is op woensdag 2 september en de eerste 2 lessen kunt u “proefdraaien” Dit houdt in, dat u gewoon mee kunt doen.

Wel moet u zich vantevoren aanmelden, zodat wij weten hoeveel mensen er komen. De mensen, die al aan de pilatesles deelnemen, gaan natuurlijk voor. Een nieuwe docente, een nieuwe activiteit. Verdere info: € 14,00 per maand. Inschrijven kan telefonisch elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

Wanneer?
2 september 2009 van 20.30 tot 21.30 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.