Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open selectie test

Open selectie test

Vandaag is het de jaarlijkse verenigings-test-dag. De bedoeling van deze test is om een aantal jongens en meisjes te selecteren voor de selectie-afdeling turnen-jongens  en ritmische gymnastiek.

Het betreft een algemene fysieke test, waarbij mobiliteit, kracht, coördinatie, evenwicht en techniek  nader worden bekeken. Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar, die aan deze test willen deelnemen, kunnen zich ter plekke aanmelden.

Er zijn geen kosten aan verbonden. De ouders mogen kijken.

 

Wanneer?
12 september 2009 van 15.00 tot 17.00 uur
Organisator
Joop Visser
Locatie:
in de turnhal aan de Uilenvliet
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.