Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gyminstuif voor peuters & kleuters

Gyminstuif voor peuters &  kleuters

Voor kleuters en peuters t/m vijf  jaar wordt vandaag een gyminstuif met pannenkoeken eten georganiseerd. De kinderen kunnen dan kennis maken met allerlei gymnastiek- en expressievormen. De ouders mogen kijken.

Er zijn drie deelname mogelijkheden.
- Kinderen kunnen zich aanmelden om 9.30 uur en meedoen tot 10.30 uur.
- Kinderen kunnen zich aanmelden om 10.15 uur en meedoen tot 11.15 uur.
- De laatste instuif begint om 11.00 uur en eindigt om 12.00 uur.

De toegang is gratis.

Wanneer?
12 september 2009 van 09.30 tot 12.00 uur
Organisator
Mw. Nel Kortman
Locatie:
Gymnastiek Vereniging O & O aan de Uilenvliet
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.