Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Festival van het Leren markt

Festival van het Leren markt

Op deze markt zal ruimschoots aandacht worden geschonken aan het Festival van het Leren. Het Festival van het Leren is een landelijk evenement dat tot doel heeft mensen te stimuleren zich verder te ontwikkelen. Met de slogan ‘Je kunt meer dan je denkt’ daagt het Festival van het Leren mensen uit hun talenten te ontwikkelen en te benutten.

De bibliotheek, Bouquet, Diverz, Festino, Opmaat en Swoz hebben de handen ineen geslagen om te komen tot een fors aanbod van en informatie over cursussen en workshops. Zo zijn er cursussen op het creatieve vlak, maar ook in talen. Altijd al willen weten wat Tai Chi nu eigenlijk is of Line Dance, of willen zingen, schilderen, werken met de computer? Of misschien bent u wel geïnteresseerd in een cursus weerbaarheid? Alles hierover en nog veel meer op de Festival van het Leren markt.

De toegang is gratis.

Wanneer?
17 september 2009 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
De bibliotheek, Bouquet, Diverz, Festino, Opmaat en Swoz
Locatie:
in en om de bibliotheek aan het Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.