Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Natuuractiviteit voor kinderen

Natuuractiviteit voor kinderen

Voor de jongens en meisjes vanaf 8 jaar beginnen er op diverse woensdagen weer natuuractiviteiten. Deze keer staan de bijen centraal.

Er staan imkers klaar om alles te vertellen hoe er honing gemaakt kan worden. De kinderen kunnen een imkerpak aantrekken en ze kunnen honing uit een bijenkast proeven. Ook als het regent gaan de activiteiten door. De toegang is gratis.

Wanneer?
23 september 2009 van 14.00 tot 15.30 uur
Locatie:
t Weetpunt aan het Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.