Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Muziekles

De instrumentlessen van de Music Kids gaan beginnen en er is nog plaats bij de trompet en fluit groep. De lessen worden gegeven op zaterdagochtend. De lesperiode loopt van september tot aan de kerstvakantie in december. Tijdens schoolvakanties wordt er geen les gegeven. Na de kerstvakantie is er in januari de mogelijkheid om door te stromen naar het juniorenkorps van Jong-Holland.

De Music Kids lessen zijn volledig gratis; je krijgt een instrument en lesboek in bruikleen van de vereniging. Verder ben je als Music Kids ook van harte welkom bij onze andere verenigingsacticiteiten; van een spelletjesmiddag tot het Sinterklaasfeest.

Wil je een aantal maanden gratis trompet of fluit les uitproberen en ben je tussen de 7 en de 14 jaar? Meld je dan aan via email of bel.

Wanneer?
26 september 2009 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Rob Oostdijk van Music Kids
06- 27 08 63 51
musickids@jongholland.nl
Locatie:
in het clubgebouw aan de Anna Paulownastraat 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.