Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dansavond 55+

In een ontspannen sfeer wordt gedanst op diverse soorten muziek. De kosten zijn 2,50 euro en de kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur.  Als u niet kunt dansen, kom dan gewoon voor de gezelligheid en geniet van de fijne sfeer en leuke muziek. Voor meer informatie kunt u bellen.

Wanneer?
Van 26 september 2009 20.00 uur tot 27 september 2009 00.00 uur
Organisator
Louise Peters
06- 30 39 54 12
Locatie:
in Duivenvoorde aan de Moermond 49
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.