Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Movie Night

Movie Night
Vandaag wordt er een film- en discussieavond worden gehouden. Hier wordt een aangrijpende documentaire ‘A Boy is mine’ gekeken. Dit verhaal gaat over een jonge tienermoeder van de straat, die door het zorgsysteem steeds dieper in de problemen komt. Hoe lost ze dit op? En hoe moet dit verder met de baby?

Na de film wordt er een discussie gehouden, die geleid zal worden door een medewerker van Opmaat. Voor contact en vragen kun je e-mailen. Kosten: Gratis

Wanneer?
29 september 2009 van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie:
Jongerencentrum Mikado aan de onderdijkserijweg 201
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.