Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tocht in de natuur

Onder auspiciën van de KNVN, (de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Natuurvrienden) gaat Frouke Esscher haar kennis over de natuur en alles wat er groeit en bloeit overbrengen aan kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, de basisschoolleerlingen. Het wordt elke keer een "verrassingstocht". De tocht is gratis.

Wanneer?
Van 12 november 2008 14.00 uur tot 12 november 2009 15.00 uur
Organisator
't Weetpunt
Locatie:
vanuit 't Weetpunt aan het Develpad 169 (door het Munnikepark)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.