Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nationale Team Cup met 81 ploegen

Nationale Team Cup met 81 ploegen

Op zaterdag 14 en zondag 15 november vindt bij de turners de jaarlijkse strijd om de Nationale Team Cup plaats. In de Zwijndrechtse Develhal komen liefst 81 teams in actie verdeeld over vijf wedstrijdronden. Bij de mannen wordt met deze grote deelname een absoluut record gevestigd. De organisatie is in handen van de Productgroep Turnen Heren van de Koninklijk Nederlandse Gymnastiek Unie (K.N.G.U.) in samenwerking met de plaatselijke Gymnastiek Vereniging O & O 

Het hoogtepunt is de confrontatie op zondagmiddag tussen de clubs uit de eredivisie. Ook hier is er grotere deelname dan gebruikelijk met zes teams bij zowel de categorie junior/senior als jeugd/junior. Voor zover ze niet deelnemen aan de World Cup in Stuttgart behoren alle Oranjetoppers onder de deelnemers: de afscheid nemende Herre Zonderland, Anthony van Assche, Carlo van Minde, Bart Deurloo en mogelijk ook Epke Zonderland of Jeffrey Wammes.
Daarnaast zijn de jeugdtalenten in actie, die steeds dichter het niveau van de senioren benaderen. Kortom: er wordt een wedstrijd op topniveau verwacht met veel spanning.
Medeorganisator O & O is met maar liefst elf teams ruimschoots vertegenwoordigd bij deze nationale titelstrijd. Ook in de categorie junior/senior en in de categorie jeugd/junior van de eredivisie bindt zij de strijd aan.
Het programma ziet er als volgt uit:
Zaterdag 14 november:
Wedstrijd I Instap niveau 9/10 en Pupil niveau 7/6: aanvang wedstrijd 09.00 uur
Wedstrijd II Pupil niveau 8: aanvang wedstrijd: 13.45 uur
Wedstrijd III Jeugd/Junior 1e en 2e divisie: aanvang wedstrijd: 17.00 uur
Zondag 15 november:
Wedstrijd IV Junior II/Senior 1e divisie: aanvang wedstrijd: 09.30 uur
Wedstrijd V Jeugd/Junior I eredivisie en Junior II/Senior eredivisie: aanvang wedstrijd: 13.30 uur
De toegangsprijs bedraagt € 6,00 per persoon; jeugd tot 12 jaar € 3,00 per persoon
Wanneer?
Van 14 november 2009 09.00 uur tot 15 november 2009 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.