Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vogelbeurs/markt

Er zal weer een groot aanbod zijn aan vogels. Op deze markt kan een ieder vogels kopen, ruilen, of om advies vragen. Handelaars zijn aanwezig, en er zijn ook schitterende 3D kaarten te koop van vogels. Een ieder is welkom en de toegang is gratis.

Deze beurs wordt elke derde zaterdag van de maand georganiseert, behalve de maanden Juni, Juli en augustus.

Wanneer?
21 november 2009 van 09.00 tot 12.00 uur
Organisator
Vogelvereniging Ons Genoegen
06- 29 36 70 91
Locatie:
Uilenvliet 37a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.