Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open repetitie Showband Jong-Holland

Open repetitie Showband Jong-Holland

Toeteraars, trommelaars en vaandelzwaaiers. Dit thema staat centraal tijdens de open dag. Met dit thema probeert Jong Holland een link te leggen naar wat een modern showkorps voorstelt, wat de mogelijkheden zijn en welke onderdelen er allemaal zijn.

Het accent van deze open dag is het seniorenkorps dat graag iedere bezoeker wegwijs wil maken in de wereld van brass (toeteraars) percussion en pitt (trommelaars) en guard en choreografie (vaandelzwaaiers)

Tijdens deze open dag is er volop gelegenheid om te kijken en te luisteren naar de verschillende groepen binnen het corps. Zowel bij de toeteraars (brass) als ook bij de trommelaars (percussion) is nog voldoende plek voor nieuwe leden.

Afgelopen seizoen heeft Jong-Holland veel indruk gemaakt met hun show ‘Worldtour’. In zowel binnen- als buitenland zorgde Jong-Holland voor veel enthousiasme bij zowel het publiek als ook bij de leden zelf. De titel ‘publiekslieveling’ was dan ook meer dan terecht.

Voor 2010 staat er een compleet nieuw (show)programma op de agenda met als thema Jazz. Met nummers van onder andere Miles Davis en Michael Buble gaat Jong-Holland een echt Jazz-thema neerzetten.

Tijdens de open repetitie kan iedereen zien en horen hoe de leden van Jong-Holland vol enthousiasme repeteren voor het nieuwe (show)programma. Er kan gekeken en geluisterd worden bij de diverse groepen van Jong-Holland en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en informatie te krijgen bij bestuursleden en staffleden. Na 16:00 uur is er ook nog volop gelegenheid om vragen te stellen, of om nog even gezellig bij te kletsen met de leden.

Voor vragen of meer informatie kan contact op worden genomen.

Wanneer?
28 november 2009 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Showband Jong Holland
619 80 82
info@jongholland.nl
Locatie:
in het clubgebouw Odina aan de Anna Paulownastraat 13
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.