Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Christmas Cake

Workshop Christmas Cake

Een leuk idee om voor Kerstmis zelf een prachtige taart te maken. Dat leert u in deze workshop. De docente zorgt voor het cakegedeelte (het recept krijgt u mee, zodat u in december zelf aan de slag kunt), waarna de taart in kerstsfeer wordt bekleed en naar eigen idee versierd. In een leuke taartdoos neemt u het geheel mee naar huis.

U maakt de cake o.l.v. mevr. Maaike de Gans.
Kosten: € 39,- incl. alle materialen. De locatie is op te vragen bij de volksuniversiteit.

(Wacht u niet te lang met inschrijven; het aantal plaatsen is beperkt.)p>

Wanneer?
30 november 2009 van 19.00 tot 21.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.