Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop grote kerstbal

Workshop grote kerstbal

Van een tempexbal wordt een leuke kerstdecoratie gemaakt die overal kan worden neergelegd; op tafel, vensterbank, dressoir of buiten op de tuintafel. De bal wordt voor de helft opgestoken met bolmos en de andere helft met rozen, kerstballetjes, dennenappels en andere kerstmaterialen.

U maakt de kerstbal o.l.v. mevr. Liesbeth van Die.
Kosten: € 32,50 incl. alle materialen. De locatie is op te vragen bij de volksuniversiteit.

Vanaf eind november zijn voorbeelden van de meeste werkstukken te zien in de hal van Bouquet. (Wacht u niet te lang met inschrijven; het aantal plaatsen is beperkt. Alle genoemde stukken kunnen naar wens opgemaakt worden met lampjes. Deze dient u zelf mee te brengen.

Wanneer?
10 december 2009 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.