Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerst tiener- en kindergospelfeest

Kerst tiener- en kindergospelfeest

Een gospelfeest met Amadeo is een uniek tiener- en kindergospelkoorproject. Verschillende kinderen en tieners uit Zwijndrecht hebben al flink geoefend en zullen zich woensdagavond laten horen. Vaders, moeders en andere belangstellenden zullen komen kijken en luisteren naar het vrolijke optreden van de kinderen en de tieners. Bij deze gospelfeesten worden gospelsongs voor kinderen en tieners gezongen en de woorden worden visueel ondersteund door de gebaren die de kinderen erbij maken. Het geheel wordt met aanstekelijk enthousiasme geleid en gepresenteerd door dirigent Johan Bakels.

Een gospelfeest is een zeer indrukwekkende belevenis. Vooral voor de kinderen die op het podium staan. Het is voor veel kinderen al fijn om lekker te zingen. Met heel veel kinderen bij elkaar wordt het nog leuker. De vrolijke, mooie christelijke liedjes en de prachtig gekleurde T-shirts (regenboog) maken de feestvreugde nog groter. En om het helemaal af te maken zetten we er een knotsgekke en enthousiaste dirigent (Johan Bakels) voor en het Kindergospelfeest kan helemaal niet meer stuk.

Kinderen en tieners die meedoen zijn tussen de 7 en 16 jaar. Ze hebben thuis al flink geoefend. Op woensdagmiddag wordt het koor voor de eerste keer bij elkaar gezet. De dirigent zal dan het volledige repertoire doornemen en alle gebaren instuderen. De zaal gaat om 18:30 uur open.

Wanneer?
23 december 2009 van 19.00 tot 20.30 uur
Locatie:
in de Maranathakerk aan de Koninginneweg (hoek Beatrixstraat)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.