Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstavond Zangdienst

Het thema van de kerstzangavond is: “Ere zij God”. De meditatie wordt verzorgd door de vaste predikant Ds. A.J. Wilzing. Met muzikale medewerking van de vocalgroup Pure Light en de samenzang wordt begeleid door de Arkband VEG.

Een laagdrempelige kerstavond zangdienst voor je familie, vrienden, kennissen, buren en/of wie je ook mee wilt nemen. “Komt allen tezamen” en breng anderen mee!

Wanneer?
24 december 2009 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
de Vrije Evangelische Gemeente
Locatie:
in de kapel van de Ark (ingang t.o. parkeergarage Winkelcentrum Walburg).
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.