Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schepping of Evolutie

Schepping of Evolutie

Drs. Tom Zoutewelle verzorgt een eerste boeiende lezing over Schepping of Evolutie.

Met het Darwinjaar net achter ons wil hij een lans breken voor het scheppingsmodel; hij toont vanuit de wetenschap aan dat het bijbelse model betrouwbaar en reeël is.
Tom Zoutewelle studeerde biologie en geologie aan de universiteit van Utrecht. Hij is voorzitter van de Stichting Creaton,een stichting die als doel heeft om wetenschappelijk onderzoek te verrichten naar het ontstaan en de geschiedenis van het leven op aarde. Het scheppingsmodel is daarbij uitgangspunt. Hij is als fellow researcher verbonden aan de Ioma University USA en lid van het Earth History Research Center.

Hij is een graag gehoorde spreker die op boeiende wijze mensen kan meenemen en in het afgelopen jaar o.a. te gast was bij het Elfde Uur van Andries Knevel. De eerste avond start hij vanuit astronomie en biologie en de tweede avond vanuit paleontologie en geologie; dit alles op een begrijpelijke wijze met veel visuele ondersteuning.

De avond is vrij toegankelijk voor iedereen.

Wanneer?
2 februari 2010 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
In Hem Kracht
078-6120378
info@inhemkracht.nl
Locatie:
Zaal Swinstaete, Norderstedtplein 23 (ingang tegenover de bibliotheek van Walburg)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.