Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Trouw-informatiedag

Trouwkriebels? Kom naar de trouw-informatiedag en laat je inspireren en informeren door onze trouwambtenaren en diverse ondernemers (o.a. van het Veerplein).

Er zijn/is een: - Bruidsmodeshows - Trouwbeurs - Optredens van diverse artiesten (o.a. Lou Prince) - Speeddates met trouwambtenaren - Tentoonstelling van trouwlimousines en trouwkoetsen op het Raadhuisplein.

Wanneer?
13 februari 2010 van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:
in het Gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.