Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Politieke wijnproeverij

Tijdens dit café kan men de wijnen proeven van de politieke partijen. Elke partij schenkt de wijn van haar voorkeur. Iedereen die kennis wil maken met de plaatselijke politiek is welkom om te proeven en te ontdekken of de lekkerste wijn ook past bij zijn of haar politieke voorkeur. Alle partijen die meedoen aan de verkiezingen zijn aanwezig.

Wanneer?
16 februari 2010 van 16.30 tot 18.30 uur
Organisator
Gemeente Zwijndrecht
Locatie:
in het oude raadhuis, oude ingang van de afd. Burgerzaken aan de Burgemeester de Bruïnelaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.