Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opendag BSO en peuterspeelzalen

Opendag BSO en peuterspeelzalen

De zeven peuterspeelzalen van Kinderopvang Bobo en de locaties voor buitenschoolse opvang in Zwijndrecht en Heerjansdam houden, evenals het basisonderwijs, open dag. Schrijft u op deze dag in? Dan berekenen wij u geen inschrijfkosten.

De peuterspeelzalen zijn geopend van 09:00 tot 11:00 uur. Ouders en kinderen kunnen binnenlopen, sfeer proeven en informatie inwinnen. Peuterspeelzalen stimuleren twee- tot vierjarige kinderen in hun ontwikkeling. Ze werken met landelijke methoden die speciaal daarvoor zijn ontwikkeld. Ook raken kinderen alvast bekend met eenvoudige groepsregeltjes en routines waardoor ze beter voorbereid zijn op de basisschool. Kinderen leren van elkaar en ontwikkelen zich spelenderwijs. Naar de Peuterspeelzaal gaan, is voor kinderen vooral leuk en is een waardevolle aanvulling, of kinderen nu de hele week thuis, bij opa en oma of de oppas zijn.

De locaties in Zwijndrecht en Heerjansdam waar Bobo buitenschoolse opvang biedt, zijn eveneens geopend. In samenwerking met de basisscholen bieden zij ouders uitgebreide informatie over opvang voor schooltijd (vanaf 07:00 uur), na schooltijd (tot 18:30 uur) en mogelijkheden voor deelname aan leuke activiteiten. Tijdens de open dag zijn de BSO’s geopend onder schooltijd.

De Peuterspeelzalen van Bobo vindt u in de Balistraat 1 (Dolfijn), Beethovenlaan 97 (Develhoek), Laurensvliet 22 (Dolfijn), Pruylenborg 211, Slagveld 99, Wilgenstraat 1 (Chr) en Sportlaan 14 Heerjansdam (De Rank).

Voor een overzicht van de BSO locaties en meer informatie kunt u kijken op de website of bellen.

Wanneer?
16 februari 2010 van 09.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kinderopvang + peuterspeelzalen Bobo
Locatie:
zie bericht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.