Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis culturele avond in Festino

Het is al weer ruim een jaar geleden dat het college van burgemeester en wethouders een huurcontract met Piet en José de Bruin is aan gegaan voor het gebouw van voormalig theater De Uitstek. Er is inmiddels veel veranderd in de vastgoed markt en het nieuwe theater zal voorlopig niet realiseerbaar zijn.
VVD Zwijndrecht hecht veel waarde aan cultuur in de gemeente en wil hiervoor de komende jaren een passende oplossing vinden. Samen met Piet en José de Bruin willen de VVD het maatschappelijke- en sociale belang van een theater onder de aandacht brengen. Om het belang van een theater te benadrukken, wordt een cabaret avond georganiseerd met het thema “Cultuur bij Uitstek”. In de foyer van Festino worden de bezoekers getrakteerd op een avond vol cabaret, muziek en zang.

De entree is gratis. Vanaf 20.00 uur is er vrije inloop.

Wanneer?
27 februari 2010 van 20.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Festino
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.