Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Kijken en waarnemen

Expositie Kijken en waarnemen

Het motto is deze keer: Kijken en waarnemen. In deze expositie worden uit het planten- en dierenrijk foto’s en tekeningen met elkaar gecombineerd. De bezoeker kan via tekeningen en foto’s zelf de kenmerken van planten en dieren herkennen. Dit alles is op overzichtelijke wijze uitgestald.

De toegang is gratis. ’t Weetpunt is geopend op woensdag- en zaterdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur en op zondagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur.

Wanneer?
Van 16 december 2009 13.00 uur tot 15 maart 2010 00.00 uur
Organisator
Stichting Natuur en Landschap Zwijndrechtse Waard
Locatie:
t Weetpunt aan het Develpad 169 (hoek Develpad- Munnikensteeg)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.