Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bevrijdingsbrunch voor alle inwoners

De Dorpsraad  Heerjansdam organiseert 5 mei 2010 een bevrijdingsbrunch in sporthal  “Den Dam” in Heerjansdam. Vanaf 11.30uur kan men inlopen.
Loco burgemeester Elbert Vissers zal om 12.00 uur een woord van welkom richten aan alle aanwezigen. Alle bewoners in Heerjansdam zijn uitgenodigd voor de brunch.  Ongeveer 200 bewoners hebben zich aangemeld

Er zal tevens die dag een rondrit zijn met oude leger voertuigen door Keep them Rolling die om 14.45 uur te bezichtigen zijn op de ds. Visserstraat.

Wanneer?
5 mei 2010 van 12.00 tot 14.00 uur
Organisator
Dorpsraad Heerjansdam
06 - 130 98 281
Locatie:
“Den Dam” in Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.