Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bevrijdingsdag feest

09.45 uur GYMNASTIEKVERENIGING O & O vertrekt met BEVRIJDINGSVUUR vanaf de Gemeentegrens. Route: Parkeerterrein ziekenhuis verlaten via het Ter Steeghepad, Bootjessteeg, Langeweg, Swanendrift, Laan van Walburg, Koninginneweg, W. van Oranjelaan, Raadhuisplein.
10.00 uur KOFFIE op het Raadhuisplein tot 11.15 uur
10.00 uur HELIKOPTERVLUCHTEN vanaf de velden van v.v. ZBC’97 op Sportcomplex Bakestein. Onder bestaande en nieuwe donateurs van de Stichting Oranjecomité Zwijndrecht zullen enkele tientallen vluchten worden verloot. Als u al donateur bent van de SOZ is het alleen maar afwachten waar het lot valt. Nieuwe donateurs kunnen zich nog aanmelden in de feesttent op het Raadhuisplein  en loten na het voldoen van de donatie direct mee.
10.15 uur GYMNASTIEKVERENIGING O & O wordt met het BEVRIJDINGSVUUR ontvangen op het Gemeentehuis door Burgemeester A.S. Scholten en Showband Jong Holland
10.30 uur KEEP THEM ROLLING. Route : Aankomst in Zwijndrecht via A16 afslag Zwijndrecht noord, Hendrik Ydenweg, Langeweg, Swanendrift, Laan van Walburg, Thorbeckeweg, Slobbelaan, Ringdijk, Rotterdamseweg, Burg. de Bruïnelaan, Raadhuisplein.
10.50 uur DEFILÉ voor KEEP THEM ROLLING bij het Gemeentehuis
11.10 uur KEEP THEM ROLLING. Route: Burg. de Bruïnelaan, Stationsweg, Koninginneweg, Burg. Doumaweg, Plantageweg, Develsingel, Laan van Nederhoven, Beethovenlaan, Klarinetsingel, Munnikensteeg. “Keep Them Rolling” gaat van Zwijndrecht naar Alblasserdam via de A16 en A15.
21.00 uur SOZ-ORANJE-PARTYSCHIP.  Als er nog kaarten beschikbaar zijn, zijn deze te koop bij de boot.
22.30 uur VUURWERK op het drie-rivierenpunt i.s.m. de Oranjecomités van Dordrecht en Papendrecht.

Wanneer?
5 mei 2010 van 09.45 tot 22.30 uur
Locatie:
Verschillende locaties
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.