Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Persbericht Tienerdisco op vrijdag 7 mei 2010

Op vrijdag 7 mei 2010 gaat het weer een gezellige boel worden in Mikado. Deze disco is voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Het feest duurt van 19.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis en er zullen lekkere snacks aanwezig zijn. Op deze avond zal er geen alcohol geschonken worden.
Het thema van de disco is Jungle. Kom je als Tarzan of Jane of een dier uit de jungle? Laat je fantasie werken en kom de wereld van de jungle binnen!
Dj Freaky laat zijn klanken horen, dus het belooft een wilde beestenboel te worden!
 

Wanneer?
7 mei 2010 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
welzijnsorganisatie Diverz
06-17964984, 06-1796
s.martina@diverz.info, t.pourier@diverz.info
Locatie:
Mikado, Onderdijkserijweg 201
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.