Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Puzzel Wandeltocht

Puzzel Wandeltocht Hemelsvaartdag donderdag 13 mei 2010
Het Wijkplatform Nederhoven organiseert voor de derde keer een Puzzel/wandeltocht.
Start vanuit het weetpunt en dat is ook de eind locatie.
Inschrijven v.a. 13.00 uur tot 14.00 uur. De tocht gaat via het Aboretium naar de Kijfhoek waar e.e.a. in bloei staat en de vogels volop aan het nestelen zijn.
De lente is echt aanwezig.
Deelname is gratis, de tocht duurt ca. 1.5 uur en is ca. 4 km. lang Wij verwelkomen u met koffie en thee en fris voor de kinderen( weer gratis)Na afloop kunt u nog wat napraten onder het genot van een vers gebakken pannekoek met de nodige vormen van beleg (ook gratis).

Wanneer?
13 mei 2010 van 13.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Weetpunt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.