Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schapenscheerderfeest

Zaterdag 22 mei is het weer zover, dan zullen de schapen op kinderboerderij de Kiboe-hoeve weer van hun warme wollen jas worden ontdaan. De beheerder, Quirijn van den Bosch, zal demonstraties geven van het schapenscheren. Maar er is op deze Open Dag nog veel meer te zien en te beleven. Kinderen kunnen onder andere een ritje maken op een pony, er is een draaimolen, een luchtkussen en ze kunnen met het leuke Varkenstreintje een rondje meerijden door de wei. Verder is er een boerenlandwinkel waar je allerlei lekkere producten kunt proeven en kopen. Daarnaast is er een imker aanwezig, kun je zien hoe wol gesponnen wordt en staat er een kaasboer op het terrein. Ook kunnen kinderen hun hart ophalen in de geheel vernieuwde speeltuin. Maar er is nog veel meer te zien op de Kiboe-

Wanneer?
22 mei 2010 van 11.00 tot 16.00 uur
Organisator
Kinderboerderij Kiboe-Hoeve
kiboehoeve@drechtwerk.nl
Locatie:
Kinderboerderij in Zwijndrecht , Parklaan 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.