Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarmarkt bij de Oude Kerk

Tijdens deze markt is de kerk open en wordt het orgel bespeeld.
Er is een rommelmarkt met onder andere tweedehands boeken en kleding.
Er worden kettingen, gezondheidsproducten, stekplantjes, wijn, fruit, kaas, bonbons, noten, poffertjes, suikerspinnen, popcorn en grote stroopwafels verkocht. Er is koffie, thee, gebak en vers geperst sinaasappelsap. Verder kunt u hier patat, een hamburger of Turkse pizza eten.
Terwijl u op de markt uw inkopen doet, kunt u uw auto laten wassen. Iedereen is welkom.
 

Wanneer?
29 mei 2010 van 09.00 tot 15.00 uur
Locatie:
Oude Kerk aan de Kerkstraat 49 in Zwijndrecht.
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.