Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gezellige toernooien bij ZBC '97

Ook dit jaar staan er bij ZBC '97 weer leuke toernooien op de kalender.
Er wordt op zondag 30 mei a.s. begonnen met het jaarlijkse familiedagtoernooi. Dit 7:7 toernooi voor jong en oud staat jaarlijks garant voor een fantastisch dag. Gezellig met je opa, oom of tante een potje voetbal spelen tegen andere families en uiteenlopende gezelschappen. Inschrijven met een groep vrienden mag uiteraard ook. Sportiviteit en gezelligheid staan altijd bovenaan tijdens dit toernooi. Je hoeft dus absoluut niet goed te kunnen voetballen, maar het mag uiteraard wel! Het toernooi start om 10.00 uur. Inschrijven is nog mogelijk, maar wees er snel bij want vol is vol.
 
Op vrijdagavond 4 juni vanaf 18.30 uur organiseert v.v. ZBC '97 weer haar jaarlijkse veteranen voetbaltoernooi. Dit toernooi is speciaal voor spelers van 30 jaar en ouder en er wordt in zeventallen gespeeld.
Gezelligheid staat hoger in het vaandel als de sportieve prestatie en ook voor dit evenement zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Tot slot organiseert ZBC '97 vlak voor de zomervakantie nog een knallend Beach Voetbal toernooi, waarbij een enorme zandbak garant staat voor spectakel. De teams strijden in vijftallen tegen elkaar om de eer en de titel Beachvoetbal kampioen van Zwijndrecht.
Belangstellende teams kunnen zich inschrijven in de kantine van ZBC of via e-mail.

Wanneer?
30 mei 2010 van 00.00 tot 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.