Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Project Kunst & Kids

Het jeugd- en jongerenwerk van Diverz start binnenkort in samenwerking met Nans Timmers een geweldig 6 weken durend kunstproject in ons mooie opgeknapte stedelijk jongerencentrum.
Nans is ontwerpster en kunstenares. Zij weet als geen ander met simpele materialen iets geweldigs te creëren en de kunstenaar in het kind te ontdekken.
Het uitgangspunt is hun lievelings knuffel of hebbeding wat ze hiervoor zelf mee moeten nemen. Dit kan van alles zijn, hun lievelings beer, auto, pop of misschien wel het lievelings-shirt of een paar leuke schoenen die je helaas al lang niet meer past maar niet weg kunt gooien.
In 6 weken tijd laten we de kinderen kennismaken met kunst in al zijn vormen en facetten.
We gaan schetsen, beelden creëren, schilderen, uitnodigingen maken en een expositie verzorgen waar natuurlijk alle ouders, vrienden, broertjes, zusjes en andere geïnteresseerden welkom zijn om de vervaardigde kunstwerken te bezichtigen. Natuurlijk nodigen we de plaatselijk pers ook uit om dit geweldige project zo professioneel mogelijk af te sluiten. Dit project is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Wij raden u aan om uw kind oude kleding aan te doen die vies mag worden.

Dit project vindt plaats op: de dinsdagmiddag
De data zijn: 18 mei, 25 mei, 8 juni, 15 juni, 22 juni en de expositie op 29 juni
Deelname: € 10,00 voor het gehele project, dit dient de eerste activiteit voldaan te worden
Aanmelden: via de mail c.versteeg@diverz.info, o.v.v. project Kunst & Kids tot 11 mei
 Voor informatie en/of vragen kunt u terecht bij: Fatima Plomp f.plomp@diverz.info of Sefton Nickless s.nickless@diverz.info

Wanneer?
Van 18 mei 2010 16.00 uur tot 29 juni 2010 18.00 uur
Organisator
jeugd- en jongerenwerk van Diverz
0786-191276
Locatie:
Jongerencentrum Mikado, Onderdijkserijweg 201
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.