Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het is alweer bijna zover, de zomervakantie bruist

Het is alweer bijna zover! De zomervakantie komt er aan!Vanaf 30 juni t/m 25 augustus is er een zomerstop voor de DiVerz kidsclub op het Jeugdhonk Molenwei in Heerjansdam. Is er dan niks te doen tijdens de zomervakantie? Neen, kinderen van 6-12 jaar kunnen zich verheugen op een gezellig, sportief DiVerz activiteiten programma. Van sport en spel, voetbal, hoepel gooien, slagbal, hindernisbaan, waterspelen, estafettevormen, tot aan tikspelen,dinsdag 20 juli en 10 augustus Molenwei 1a vanaf 13.00-16.00 uur in Heerjansdam.

Op 23 juli +13 augustus is er op het *Raadhuisplein in Zwijndrecht een GROTE activiteit gepland! (*onder voorbehoud) Zorg dat je erbij bent!

Check in week 26 de plaatselijke dagbladen voor het complete zomeractiviteit agenda van DiVerz.

Na de zomervakantie start de kidsclub weer iedere woendsdag middag van 14.00-tot 15.30 uur.

Wanneer?
Van 20 juli 2010 13.00 uur tot 13 augustus 2010 16.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.