Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Senioren-inloopochtend

Senioren-inloopochtend

Met deze ochtenden wil men de contacten tussen (minder) valide ouderen uit de wijk stimuleren. Er wordt koffie gedronken en er kan gepraat worden of een spelletje worden gedaan. U betaald alleen voor de koffie.

Wanneer?
Van 8 september 2009 09.45 uur tot 8 september 2010 11.15 uur
Organisator
Linda van de Wal (Diverz)
Locatie:
Grote Beerstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.