Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opendag Fotoclub Zwijndrecht

Opendag Fotoclub Zwijndrecht

Open dag
Stel je kunt aardig fotograferen. Je vrienden waarderen je foto's en zelf krijg je er steeds meer plezier in. Na een tijdje ontdek je dat de groep waarmee je je hobby deelt wel erg klein is. En snel tevreden. Je realiseert je dat je anderen nodig hebt om verder te groeien en gestimuleerd te blijven. Dat is het moment om eens te overwegen lid te worden van een fotoclub.
 
Een van de doelen van Fotoclub Zwijndrecht is om in clubverband tot betere foto's te komen. De club is geen opleidingsinstituut, maar leden helpen en adviseren hun clubgenoten over en weer. De clubavonden zijn op maandagavond, maar ook op andere dagen gaat men vaak samen op pad. Fotoclub Zwijndrecht is een club waarin gevorderden én beginners volop kunnen genieten van hun prachtige hobby.

Wanneer?
11 september 2010 van 11.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Fotoclub Zwijndrecht'
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.