Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jij kids

Jij kids

Voor kinderen van groep 4 t/m 8 is er een leuk feest. Het is een feest waar de kinderen actief aan deel kunnen nemen. We zingen met elkaar, kijken naar toneel, luisteren naar een Bijbelverhaal, dansen, vlaggen, doen een spel.  En ook het favoriete onderdeel van de kinderen is er weer: de workshops. De kinderen kunnen dan zelf kiezen of ze een spel gaan doen, gaan knutselen, vlaggen etc.

Het beloofd een gezellige boel te worden.

Alle kinderen uit gr 4 t/m 8 zijn van harte welkom. Dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom ook. Ons thema is: jij hoort erbij!

Wanneer?
12 september 2010 van 11.30 tot 00.00 uur
Locatie:
De Punt. H.A. lorentzstraat 5 te Zwijndrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.