Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitgebreid warm en koud buffet

De kosten hiervan zijn 7.50 euro. Tijdens de middag zal er een verloting worden gehouden. De zaal is open om 13.30 uur.Wilt u informatie of zich opgeven dan kunt u terecht bij de bar van het centrum of bellen.

Wanneer?
12 september 2010 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Service en activiteitencentrum 55+
612 25 97
h.vannugteren@swoz.com
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.