Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwe Cursus Tekenen en Schilderen Kubiek

De kosten zijn € 65,00 voor 10 lessen. Het wordt een cursus met een divers aanbod van technieken. Er komt materiaalkennis, kleurgebruik en vlakverdeling aan de orde. Het leuke aan deze cursus is, dat er veel aandacht wordt besteed aan de ondergrond(dragers). Heeft u wel eens op perspex geschilderd? Hiermee kunt u een prachtig voorzetraam maken voor een kamerdeur. Wat dacht u van mdf als ondergrond voor een wandschildering in de tuin? Ook rijstpapier en zelfs bananenblad behoren tot de mogelijke ondergronden. De traditionele dragers komen ook ruimschoots aan bod. In de eerste les wordt het materiaal verzorgd door docente Joke Hartog. Daarna weet u welk materiaal u het beste voor de cursus kunt aanschaffen. Interesse gekregen?

Zin om met anderen gezellig maar vooral creatief bezig te zijn, onder enthousiaste en deskundige leiding? Reageer dan snel, want vol is vol! Aanmelden kan, elke werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Wanneer?
13 september 2010 van 13.30 tot 15.30 uur
Locatie:
Wijkcentrum Kubiek
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.