Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderclub wijkcentrum Xiejezo

De kinderclub in Xiejezo op vrijdagmiddag kan helaas niet meer doorgaan vanaf September 2010.
Omdat wij ieder kind erbij willen betrekken, doen wij de kinderclub op woensdagmiddag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en blijft op dezelfde tijd, van 13:30 – 15:00 uur. Er worden twee aparte ruimtes gemaakt en de leeftijden worden gesplitst in twee groepen. De ene groep is van 4 t/m 7 jaar en de tweede groep is van 8 t/m 12 jaar. De entree is €0,50.
De kinderclub begint weer op woensdag 15 september!

Wanneer?
15 september 2010 van 13.30 tot 15.00 uur
Locatie:
Grote Beerstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.