Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Activiteitenmiddag voor jeugd

Om 14.00 uur wordt de jeugd verwacht. Ook volwassenen zijn welkom. De toegang is gratis. Het thema voor deze middag  gaat over bodemdiertjes. Gertrud Rosmolen verzorgt deze middag.
Zij zal in ‘t Weetpunt de kinderen vertellen wat er in de grond zit, zoals wormen, torren, pissebedden en duizendpoten. Daarna gaan de jongens en meisjes in groepjes met een schopje het park in om de bodemdiertjes op te zoeken. Als dat gebeurt is bespreekt Gertrud in ’t Weetpunt de gevonden dieren. Voor de kinderen staat er frisdrank klaar. Het belooft een leuke kennismaking  te worden met wat er leeft in de grond. Rond half vier wordt het programma afgesloten.

Wanneer?
15 september 2010 van 14.00 tot 15.30 uur
Locatie:
‘t Weetpunt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.