Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Biljarten 55+

Biljarten 55+

Houdt u van biljarten, maar voelt u er niet voor om u bij een club aan te sluiten? Kom dan naar het service en activiteitencentrum 55+. Dit centrum is onderdeel van de SWOZ en is tijdelijk gehuisvest aan de Moermond 49 te Zwijndrecht.

In het centrum heerst een gezellige sfeer en u kunt er op diverse dagen terecht, op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur, en op dinsdag en donderdag van 9.00-12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur.

Kom gewoon eens langs. Wilt u meer informatie dan kunt u bellen of e-mailen met het centrum.

Wanneer?
Van 21 september 2009 09.00 uur tot 21 september 2010 12.00 uur
Organisator
Service en activiteitencentrum 55+ (SWOZ)
612 25 97
h.vannugteren@swoz.com
Locatie:
Activiteitencentrum Duivenvoorde aan de Moermond 49
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.