Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopochtend rugklachten

De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten "de Wervelkolom" houdt maandelijks een inloopochtend in het Albert Schweitzer Ziekenhuis te Zwijndrecht.

De inloopochtend biedt mensen met rug- en nekklachten de mogelijkheid te praten met ervaringsdeskundigen van de Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten "de Wervelkolom".
Het gesprek richt zich op het verkrijgen van informatie en advies over rug- en nekklachten en de gevolgen daarvan voor het dagelijkse leven. Tevens kan men kennismaken met de patiëntenorganisatie en haar activiteiten.

Wanneer?
22 september 2010 van 10.00 tot 12.00 uur
Locatie:
Albert Schweitzer Ziekenhuis, Langeweg 336
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.