Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Soccer experience

Soccer experience

Het wijkplatform Heer Oudelands Ambacht organiseert samen met Stichting Hattrick op zaterdag 25 september een soccer experience voor de jeugd.

Dit jeugdspektakel  is bedoeld voor iedereen, die van voetbal houdt.

Alle onderdelen komen aan bod: een snelheidsmeter, puntenschieten, quadrapanna arena, enz.  Degenen, die goed presteren, kunnen hun eigen Champions League Bal winnen!

Het wijkplatform vindt het belangrijk, dat ook de jeugd wordt betrokken bij burendag. Daarom wordt een spektakel georganiseerd, dat niet alleen betrekking heeft op één straat. Iedereen dient zich er van bewust te zijn, dat je altijd met mensen uit je hele wijk te maken hebt. Aan dat bewustzijn moet al vroeg gewerkt worden, dus bij jeugd en jongeren uit de wijk. Uiteraard zijn ook de ouders welkom om te zien, wat hun kinderen er op burendag van maken.

Wanneer?
25 september 2010 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
wijkplatform Heer Oudelands Ambacht
Locatie:
Molenvlietpark
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.